lørdag 30. oktober 2010

Drøm større

Har du noen gang fått en drøm, tenkt "det kan da umulig skje!!" og forkastet den rett etterpå?

Da jeg gikk på Hillsong skjedde det masse i livet mitt! Jeg fikk ta nye steg, og fikk en tettere relasjon med Gud. Mye av det skjedde gjennom det jeg fikk oppleve og være med på i lovsang. Og..det ble planta drømmer i meg- store drømmer! Jeg skal innrømme jeg lo litt av de inni meg. For hvordan kunne Gud ha planer om SÅ store ting for meg, lille meg? Så han ikke hvem han snakka til?

Før jul i fjor var jeg og Anita, ei nydelig dame som jeg virkelig ser opp til, og noen flere lovsangsledere i Ungfila samlet. Mens vi spiste kom vi inn på det med drømmer, og det satt i gang noen tanker hos meg. Jeg og Anita fortsatte å snakke på bussen på vei hjem, og da innså jeg noe..
De drømmene Gud planta i meg da jeg gikk på Hillsong, som jeg lo av, de lever jeg deler av nå!

De drømmene handler ikke om at JEG er med på store ting, og får gjøre ting som kan høres kult ut. De handler om hvordan Gud bruker meg, måten jeg bare får komme enda nærmere han gjennom det jeg gjør, og oppleve mer av Hans storhet, kjærlighet og nåde. Salme 27:4..

Jeg tror samtidig grunnen til at jeg ikke så de drømmene komme på noen måte, var mine egne gave og talenter. De gikk mange mil forbi det jeg kunne klare i egen kraft.

Som himmelen er høyere enn jorden,
er Mine veier høyere enn deres veier,
og Mine tanker høyere enn deres tanker
Jes 55:9

Vi må ikke glemme dette! Gud har høyere tanker for oss enn det vi klarer å forestille oss. Og det var aldri meninga vi skulle klare det alene, i egen kraft. Det er nettopp når vi ikke klarer det i egen kraft vi innser at vi er avhengige av Gud. Vi gir det lille vi har, så bruker Gud det til å velsigne andre. Og Gud legger aldri noe fremfor oss som han ikke vet vi er klare for.
Ikke forkast en drøm fordi du ikke helt klarer å skjønne at det kan skje, det betyr bare at det er en gudegitt drøm! Og ikke la omstendighetene gjør deg liten, Gud er fortsatt Gud!

Jeg skal fortsette litt på dette temaet i morgen, men før vi gjør det..
Sett av noen minutter til å skrive ned drømmene dine. Og kjære gutter: det er ikke bare jenter som kan skrive dagbok, og skrive hva vi drømmer om! Ikke bare skriv ned de drømmene som du syns høres greit ut, skriv de store drømmene også. Du trenger ikke vise det til noen.. Ha i bakhodet at Gud, som skapte himmel og jord, bor i deg, og alt er mulig i Ham. Og tro meg: du kommer til å lese det igjen om en stund, og bli overrasket over hvordan du plutselig lever de i Guds kraft og nåde.

Ha en fin dag, ta med deg et av favoritt sitatene mine, så snakkes vi i morgen

Allow yourself to dream what seems impossible!1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint :)